Verstappen kan niet wachten: 'Lijkt er op dat het gaat regenen' Max Verstappen

Verstappen kan niet wachten: 'Lijkt er op dat het gaat regenen'

Door Marnik Kok 09 juli 2020 | 14:48


Max Verstappen hoopt op een flinke plensbui dit weekend. Voor de zaterdag, de dag van de kwalificatie, staat regen op het menu in Oostenrijk. De Nederlander verwacht een minstens zo interessant raceweekend als afgelopen week.

'Het lijkt er op dat het dit weekend gaat regenen', jubelde Verstappen volgens Noen. Een regenbui bij de kwalificatie betekent nog meer sensatie voor de start van het Formule 1-seizoen. Na een eerste race met maar liefst negen uitvallers, worden de coureur op een natte Red Bull Ring weer op de proef gezet.

Verstappen wil herkansing in Spielberg

Na een openingsweekend zonder punten wil Verstappen zo veel mogelijk goed maken. 'Volgend weekend moet ik eindelijk punten halen, ondanks dat het na een verprutst eerste weekend zeker nog moeilijker wordt', geeft de Red Bull-coureur toe.

'Ik hou van regen', wil hij nog even melden. Na een aantal spectaculaire regenraces met de Nederlander in de hoofdrol moet dit wel goed komen. De race lijkt echter droog te zijn: voor de kwalificatie geldt op het moment van schrijven echter een flinke 90% kans op een zware plensbui. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws