Kan Verstappen toeslaan in Hongarije? 'Dan is Max nooit kansloos' Max Verstappen

Kan Verstappen toeslaan in Hongarije? 'Dan is Max nooit kansloos'

Door Harry Verolme 13 juli 2020 | 21:49


Kees van de Grint blikt alvast vooruit op de aankomende Grand Prix van Hongarije, die voor dit weekend op de planning staat. Na twee ietwat teleurstellende races hoopt Max Verstappen zondag weer toe te kunnen slaan. Maar is zijn RB16 wel snel genoeg om Mercedes van de troon te stoten?

Van de Grint, voormalig bandeningenieur voor Bridgestone in het Schumacher-tijdperk, stelt dat er kansen te over zijn voor Verstappen. 'De verwachtingen zijn heel hoog en ik geloof dat winst mogelijk is voor Red Bull, maar de verhoudingen tussen de teams zullen niet zoveel veranderen. De strijd zal dit weekend weer tussen dezelfde coureurs gaan. Maar in dat geval is Max in ieder geval nooit kansloos. Het wordt pas een probleem als (Sergio, red.) Perez de kwalificatie beter onder de knie krijgt.'

Van de Grint vertelt in de nieuwe Slipstream-aflevering wel van mening te zijn dat Verstappen een tweede coureur nodig heeft waarop hij enigszins kan steunen. 'Dat is momenteel een grote handicap – dat was met Pierre Gasly al het geval. (Alexander, red.) Albon is niet in staat de Mercedes-coureurs onder druk te zetten, dat is dus een probleem voor het team. Albon heeft goed gereden, maar het gat is echt nog te groot', concludeert de ingenieur. (Foto: Red Bull Content Pool)

Kan Verstappen toeslaan in Hongarije? 'Dan is Max nooit kansloos'


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws