Verstappen kijkt terug op crash Hongarije: 'Hoe kun je dat doen?' Max Verstappen

Verstappen kijkt terug op crash Hongarije: 'Hoe kun je dat doen?'

Door Merijn Kramer 01 augustus 2020 | 07:49


Max Verstappen is nog steeds niet helemaal tevreden over zijn crash in de Grand Prix van Hongarije. In een gesprek met Olav Mol op Ziggo Sport gisteravond, blikt hij nog even terug op het moment. Daar is hij goudeerlijk en hard tegen zichzelf.

In het interview vertelt Verstappen dat hij na het moment van zijn crash zo snel mogelijk terug wilde naar de grid. 'Ik wist toen al dat er weinig tijd was.' Vervolgens vroeg Mol of hij dan ook heeft zitten schelden in de auto.

'Een moment zoals dat is klote, en je wil het niet. Maar ik scheld nooit in de auto. Misschien in gedachten, maar op dat moment ben je bezig met het terugbrengen van de auto. Dus dat schelden is er niet geweest.'

Verstappen blijft hard voor zichzelf

Toen de auto eenmaal op de grid stond en de rust er een beetje in zat, daalde het moment toch even in. 'Maar natuurlijk denk je 'wat ben je toch ook een mongool' wanneer je uit de auto stapt. Echt 'hoe kun je dit nu doen'. Gelukkig is het allemaal goed gekomen', sluit Verstappen af. (Bron: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws