'Het was alsof Verstappen de witte vlag zwaaide' Max Verstappen

'Het was alsof Verstappen de witte vlag zwaaide'

Door Gino Haverkamp 06 augustus 2020 | 09:00


'Vergeet niet te drinken', Max Verstappen kreeg met die opmerking richting zijn engineer de lachers op de hand tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië. Volgens AutoBild schuilt er echter meer achter die grap. Het zegt volgens het medium wat over de situatie van Verstappen en Red Bull Racing.

'Voor wie bekend is met Verstappen, het radiobericht betekende wat anders: het was alsof hij de witte vlag zwaaide', stelt het medium. 'Dat betekent dat Verstappen het kampioenschap al heeft opgegeven, omdat hij, ondanks zijn unieke talent, niet de wapens heeft het op te nemen tegen het superieure Mercedes met generaal Lewis Hamilton.'

Na vier races in 2020 staat Verstappen derde in het kampioenschap met 52 punten. Dat zijn er 36 minder dan lijstaanvoerder Hamilton, die er 86 heeft. 'Hij wilde ook laten zien: kijk, ik kan een Formule 1-auto iedere ronde op de limiet laten rijden, alles eruithalen, en alsnog grapjes maken. Uiteindelijk is het allemaal nutteloos.' (foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Lees 2 Reacties

Tags:

Reacties

Shrek
9 Aug 2020 om 13:54

F1 fan, hoe bedoel je "helaas heeft Max nog geen auto gekregen"?
Is de 2e Silverstone race rennend?

F1-fan
6 Aug 2020 om 09:13

Helaas heeft Max nog geen auto gekregen. Na de eerste race zei Doornbos - na enig rond bellen - dat het chassis in de basis niet goed is. Een snelle oplossing is daarom moeilijk. In een interview vlak voor Silverstone zei de altijd realistische Max dat hij pas in 2022 verwacht in een winnende auto te zitten.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws