Verstappen: 'Zaten bij betere voorbereiding binnen zeven tienden van Mercedes' Max Verstappen

Verstappen: 'Zaten bij betere voorbereiding binnen zeven tienden van Mercedes'

Door Wouter Leendertsen 08 augustus 2020 | 19:53


Max Verstappen denkt dat hij dichter bij de Mercedes-coureurs had kunnen zitten dan de tijd die hij in de kwalificatie reed. Volgens de Red Bull-rijder komt dit door het weinig aantal ronden dat hij reed tijdens de sessie.

'Als we een betere voorbereiding hadden, dan zaten we waarschijnlijk binnen zeven tienden van Mercedes en dat is niet slecht, want zij winnen enorm veel tijd op het rechte stuk', zegt Verstappen op een persmoment van Red Bull Racing. 'We hebben een paar foutjes gemaakt waar we van zullen leren en we proberen het volgende keer beter te doen.'

'Wist niet echt welke band de snelste was'

De Nederlander denkt zelf te weten waar de schoen wringt. 'Ik wist tijdens de kwalificatie niet echt welke band de snelste was, dus we hebben alles geprobeerd', legt hij uit. 'Achteraf gezien heb ik eigenlijk te weinig gereden in de kwalificatie om echt te weten welke band het snelste was. Ik heb maar vier rondjes gereden in de gehele kwalificatie. Daar kunnen we als team de volgende keer wel op verbeteren.' (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Joko1972
8 Aug 2020 om 20:33

De redbull is om te janken, max moet wegwezen daar.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws