Beelden: Hamilton pakt stiekem trofee Verstappen van het podium Max Verstappen

Beelden: Hamilton pakt stiekem trofee Verstappen van het podium

Door Luuc ten Velde 09 augustus 2020 | 17:46


Waar de GP van het 70-jarig bestaan van Silverstone voor Max Verstappen een gouden race was, eindigde de race voor Lewis Hamilton in misère. Waar de Brit op jacht was naar een eerste plek, was het de Nederlander die er met de winst vandoor ging. Toch kon de Mercedes-coureur het niet laten om na afloop van de podium-ceremonie de beker van Verstappen mee te nemen.

Zoals Rob van Gameren op Ziggo Sport aangaf, is goed te zien dat Hamilton na het spuiten van de champagne niet zijn eigen trofee meeneemt. In plaats daarvan gaat de coureur die op de tweede plek eindigde er vandoor met de trofee van Verstappen. Wanneer de 22-jarige een moment later achterom kijkt, is zijn prijs verdwenen.

In de studio wordt verbaasd gereageerd op de actie van Hamilton. De 35-jarige Brit lijkt namelijk de bokaal van de Red Bull Racing-coureur op sluwe wijze voor zichzelf te kapen. Zowel Rob Kamphues en Robert Doornbos kijken met geschrokken blik naar de actie en lachen vervolgens een beetje zodra Verstappen omkijkt om te zoeken naar zijn trofee.

Verstappen wint door slimme keuze

Tijdens de GP van het 70-jarig bestaan van Silverstone wist Verstappen op slimme wijze te winnen. Door middel van een tactische keuze in de kwalificatie mocht Verstappen als enige in de top tien starten op de harde band. Dit wierp al snel zijn vruchten af, waardoor Verstappen binnen 25 ronden de koppositie opstreek. (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

VIDEO: Hamilton neemt beker Verstappen mee


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws