Goed nieuws van Marko: 'Er komen nog updates aan vanuit Red Bull' Max Verstappen

Goed nieuws van Marko: 'Er komen nog updates aan vanuit Red Bull'

Door Joris Verwijst 10 augustus 2020 | 08:41


Red Bull Racing heeft Mercedes zondag tijdens de Grand Prix op Silverstone simpelweg op snelheid verslagen. Dat heeft Toto Wolff, teambaas van Mercedes, gezegd. Daarnaast is de goed nieuws-show bij Red Bull nog niet voorbij: er komen de nodige updates aan. 

'Vanwege de hitte neemt het voordeel van de Mercedes-motor af', analyseert Auto, Motor und Sport. 'Daarnaast heeft Honda stappen gezet. Hun krachtbron houdt het langer vol en geeft meer vermogen.' Wolff: 'Verschillende meetinstrumenten wezen bij ons aan dat Red Bull simpelweg sneller was. Ze hebben ons op snelheid verslagen.'

Helmut Marko, sportief directeur van Red Bull, heeft daarnaast nog goed nieuws voor Max Verstappen en Alexander Albon. 'Er komt nog veel van ons aan', vertelt hij, doelend op updates die de renstal door wil voeren. Of die updates al in Barcelona (komend weekend) te zien zijn, is nog onbekend. 

Duidelijk is wel dat de weersverwachting aldaar gunstig is voor Red Bull. 'In Barcelona is het nu zo'n 34 graden Celsius. Daarna zijn er twee races in Italië, waar het ook warm zou moeten zijn. Dat is voor ons een opsteker', aldus Marko tegenover Bild. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws