Rosberg: 'Wanneer Verstappen meedoet, wordt het altijd spannend' Max Verstappen

Rosberg: 'Wanneer Verstappen meedoet, wordt het altijd spannend'

Door Christian Moerman 14 augustus 2020 | 10:54


Nico Rosberg heeft tegenover Sky Sports F1 aangegeven te rekenen op spektakel van Max Verstappen. De smaakmaker van Red Bull Racing weet de races volgens de enkelvoudig wereldkampioen altijd aantrekkelijk te maken.

Wanneer het Britse medium de Duitser vraagt om een voorspelling, is hij duidelijk: 'Het is waar dat Mercedes dit jaar vrij dominant geweest is, maar wanneer Verstappen vooraan rijdt en meedoet voor de overwinning wordt het altijd spannend.'

'We rekenen dit weekend weer op Verstappen!', meldt hij enthousiast. Na de overwinning in Silverstone is het de vraag of Red Bull dit trucje kan herhalen. Vooral de bandenslijtage bij Mercedes zal een belangrijke rol spelen.

Rosberg acht data wintertests waardeloos

In het voorseizoen maken de teams veel meters op Circuit de Barcelona-Catalunya. Rosberg denkt dat dat weinig verschil gaat maken: 'Wat je gedurende de wintertests geleerd hebt, is niet altijd het Grand Prix-weekend in Spanje toepasbaar.'

'Dit ligt aan de verandering in temperatuur. De teams beginnen dus weer op nul', weet de voormalig Mercedes-man. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws