Ricciardo over Verstappen: 'Strijdbijl begraven sinds vertrek bij Red Bull' Max Verstappen

Ricciardo over Verstappen: 'Strijdbijl begraven sinds vertrek bij Red Bull'

Door Christian Moerman 18 september 2020 | 12:21


Daniel Ricciardo heeft zich uitgelaten over Max Verstappen. De Australiër was te gast bij een talkshow genaamd Sunrise en gaf daar aan dat hij blij is dat de Nederlander tegenwoordig een volwassen houding aanneemt.

'Sinds ik bij Red Bull Racing vertrokken ben, is de strijdbijl enigszins begraven', merkt de Renault-coureur op wanneer hem gevraagd wordt naar de samenwerking met de Limburger, die op het circuit nog wel eens uitmondde in aanvaringen.

Inmiddels zijn de twee coureurs al enkele jaren niet meer in hetzelfde team te vinden. Dat is de relatie ten goede gekomen, denkt Ricciardo: 'Ik zou zeggen dat we nu best goed met elkaar overweg kunnen. Hij is oké, nu hij wat volwassener geworden is, zit het goed.'

Ricciardo had moeite met risicovolle Verstappen

Eerder gaf de voormalig Red Bull-man in de The Howie Podcast al aan zich nog wel eens te storen aan de roekeloze houding van Verstappen: 'Ik denk dat het veel met de leeftijd te maken had. Zo'n jonge teamgenoot kent zijn voordelen en zijn nadelen.'

'Het maakte hem niet uit of hij iemand irriteerde of in de weg zat', concludeert Ricciardo. De relatie tussen de twee kemphanen kwam tot ontvlamming in Baku in 2018. Het Red Bull-duo reed elkaar van de baan in bocht één. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws