Doornbos: 'Dit is schokkend voor een team als Red Bull' Max Verstappen

Doornbos: 'Dit is schokkend voor een team als Red Bull'

Door Harry Verolme 18 september 2020 | 23:24


Robert Doornbos is flink geschrokken van de problemen die spelen bij het team van Red Bull Racing en motorleverancier Honda. In de ogen van de voormalig Formule 1-coureur is het geen goed teken dat de krachtbron van Max Verstappen het in twee opeenvolgende wedstrijden om dezelfde reden de geest gaf.

Doornbos blikt terug op de technische perikelen van Verstappen in een nieuwe aflevering in het F1 Café van Ziggo Sport. 'Wat ik heftig vond aan dat moment, was dat er nog geen zeven dagen zat tussen de uitvalbeurten in Mugello en Monza. Het betrof immers hetzelfde probleem. Dat is schokkend voor een topteam als Red Bull', vindt de voormalig F1-coureur.

Doornbos stelt echter wel dat Verstappen in de tweede helft van het seizoen waarschijnlijk niet meer door hetzelfde probleem geteisterd zal worden. 'Ik denk dat het lek inmiddels wel boven is, maar nog niet gecommuniceerd met de buitenwereld. In ieder geval staat vast dat het door een motoronderdeel wordt veroorzaakt. Het is ernstig dat je dat als team niet voor elkaar krijgt op zo'n korte termijn.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws