'Geduld Verstappen voor het eerst op proef gesteld met Honda-motor' Max Verstappen

'Geduld Verstappen voor het eerst op proef gesteld met Honda-motor'

Door David Boorsma 21 september 2020 | 15:58


De Grand Prix van Toscane markeerde alweer de helft van het Formule 1-seizoen 2020. Terwijl iedereen zich nu voorbereidt op de Grand Prix van Rusland in Sochi, kijkt Chris Medland naar de belangrijkste discussiepunten in de paddock. Eén van die punten is de groeiende frustratie voor Red Bull Racing-coureur Max Verstappen.

'Terwijl (Lewis, red.) Hamilton het zegerecord van Michael Schumacher nadert, trekt hij ook comfortabel weg van elke titelbedreiging van Max Verstappen', schrijft Medland op de website van Formula1.com. 'Maar dat heeft evenzeer te maken met betrouwbaarheidsproblemen bij Red Bull als met de prestaties van Hamilton.'

Verstappen, die na de Grand Prix van Spanje naar voren kwam als een bedreiging voor Hamilton, hield de druk er flink op. Maar door problemen met de Honda-motor werd het gat veel groter dan het had kunnen zijn. 'Voor de eerste keer in het Red Bull-Honda-tijdperk wordt Verstappens geduld op de proef gesteld', schrijft Medland. 'Het zal interessant zijn om te zien hoe hij daarop reageert.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Lees 3 Reacties

Tags:

Reacties

Brok5
22 Sep 2020 om 12:44
Quote van Peter
Leg uit? Renault met een Honda motor?

Bij de Renault motor die eerst in de RB zat werd zijn geduld al hard op de proef gesteld..

Peter
21 Sep 2020 om 23:03

Leg uit? Renault met een Honda motor?

Brok5
21 Sep 2020 om 18:32

Voor het eerst? Renault enzo..

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws