Schumacher: 'Ik begrijp de woede van Verstappen' Max Verstappen

Schumacher: 'Ik begrijp de woede van Verstappen'

Door Christian Moerman 22 september 2020 | 10:07


Ralf Schumacher leeft mee met Max Verstappen. Na de derde uitvalbeurt van het seizoen in Mugello groeit de onvrede bij de Nederlander, volgens de Duitse Sky Sports-columnist niet minder dan logisch. De druk neemt toe bij de Oostenrijkse renstal.

'Max Verstappen hoefde tijdens de laatste Grand Prix ook geen entertainmentbelasting te betalen. Hij was woedend na de derde uitvalbeurt van het seizoen', zo kwam de reactie van de Red Bull Racing-rijder op Schumacher over nadat hij vloekende over de boordradio te horen was na wederom een uitvalbeurt.

Schumacher merkt dat Red Bull de verwachtingen wederom niet waar kan maken. Om haar stercoureur te houden, moet de renstal echter blijven presteren: 'Het wordt duidelijk dat er bij Red Bull veel druk op de ketel staat. Dat merk je aan het management van het team, vooral bij Helmut Marko.'

'Maar ook bij Max', vervolgt Schumacher. 'Ik denk dat hij veel verwachtte na de winterstop. Er werd intern zelfs gesproken over het winnen van de titel. Deze waarheid is dan natuurlijk bitter.' Nu het gat naar Lewis Hamilton gegroeid is tot tachtig punten hangt de titeldroom van Verstappen aan een zijden draadje.

Schumacher leeft mee met Verstappen

Volgens Schumacher was de woede van Verstappen in Mugello zeer terecht: 'Ik begrijp de woede van Max, zijn auto deed het wéér niet, terwijl zijn krachtbron sowieso al niet op het niveau van Mercedes ligt. De wereldtitel lijkt er niet meer in te zitten, dat doet ontzettend veel pijn.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws