Chandhok kijkt verwonderd naar Verstappen: 'Max doet dat' Max Verstappen

Chandhok kijkt verwonderd naar Verstappen: 'Max doet dat'

Door Christian Moerman 27 september 2020 | 17:49


Karun Chandhok heeft bij Sky Sports de race van Max Verstappen geanalyseerd. Volgens de Brit, die vaste gast is bij het medium, is de Limburger zich steeds meer aan het manifesteren als sterkhouder binnen het team. Lovend wordt zijn P2 in Rusland onthaald door de analist.

'Verstappen leidt nu absoluut dat team. Of je een duidelijke leider hebt, ligt natuurlijk aan de structuur van je team, maar je ziet dat Red Bull Racing naar hem kijkt en dat hij ze houvast biedt', aldus de voormalig Formule 1-coureur, die in 2010 en in 2011 te vinden was op de startgrid.

Het is volgens Chandhok met name indrukwekkend dat Verstappen altijd maximale punten mee weet te nemen naar huis: 'Als je een auto hebt waarin je op zondag als tweede kan eindigen, dan moet je als tweede eindigen.'

'In deze sport moet je altijd het maximale eruit halen, en Max doet dat', vervolgt de Sky Sports-man enthousiast. De tweede plek was volgens hem dan ook het maximaal haalbare voor de Oostenrijkers op Sochi Autodrom, een circuit dat de RB16 van nature niet enorm schikt.

Saaie race voor Verstappen

Wel benadrukt Chandhok dat Verstappen tijdens de Russische Grand Prix wederom weinig weerstand geboden werd: 'Max zat weer in niemandsland, waar we hem al enkele keren eerder gezien hebben dit seizoen.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws