Vandoorne looft Verstappen: 'Het is hem weer gelukt de Mercedessen te splitsen' Max Verstappen

Vandoorne looft Verstappen: 'Het is hem weer gelukt de Mercedessen te splitsen'

Door David Boorsma 28 september 2020 | 13:35


Stoffel Vandoorne noemt de tweede plek van Max Verstappen in Sochi 'wederom een geweldige prestatie'. De Belg besprak samen met Sam Power de Grand Prix van Rusland en de reacties van de coureurs op het YouTube-kanaal van de Formule 1. Hij concludeerde een solide prestatie van de Nederlander.

'Hij zit er heel dicht op', vertelt de oud Formule 1-coureur over Verstappen. 'Het is wederom een geweldige prestatie van hem dit weekend.' Vandoorne zegt dat de Nederlander dit echt nodig had na de laatste twee races waarin hij uitviel. 'Ook tijdens die weekenden zag hij er erg competitief uit', aldus de Belg. 'Het is hem weer gelukt de Mercedes-auto's te splitsen.'

Vandoorne gaat kort in op hoe Verstappen is buiten de race-weekenden om en zegt dat hij 'behoorlijk ontspannen' is. 'Ik kan het goed met hem vinden', vertelt de Belg. 'We wonen bijna naast elkaar, met slechts één gebouw er tussen. We spreken ook allebei Nederlands.' Volgens Vandoorne is de Red Bull Racing-coureur behoorlijk nuchter. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws