Doornbos: 'Verstappen is vanwege Red Bull nog niet klaar voor het kampioenschap' Max Verstappen

Doornbos: 'Verstappen is vanwege Red Bull nog niet klaar voor het kampioenschap'

Door Harry Verolme 28 september 2020 | 21:21


Max Verstappen haalt weekend na weekend het maximale uit zijn Red Bull Racing-bolide, maar nog is het niet voldoende om een gooi te doen naar het kampioenschap. In de ogen van Robert Doornbos ligt dat echter niet aan de Nederlander.

Doornbos tekent in een nieuwe aflevering van Crashen in de Keuken van Ziggo Sport aan dat Verstappen de averij van de voorbije weken op indrukwekkende manier naast zich heeft gelegd. 'Zeven seconden achter Bottas finishen in de Grand Prix van Rusland, dat is natuurlijk een heel positief resultaat. En de Mercedessen splitsen in de kwalificatie, ook dat is eveneens heel positief', vindt de voormalig Formule 1-coureur.

'Maar hij heeft er natuurlijk wel geluk voor nodig gehad', vervolgt Doornbos. 'Hamilton werd namelijk bestraft in de race en van Bottas kreeg hij een slipstream in de kwalificatie.' Verstappen kon de race mede daardoor als tweede beginnen. 'Onder de streep is hij nog niet klaar voor het kampioenschap. Hijzelf is wel klaar voor het kampioenschap, maar Red Bull nog niet.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws