Dekker ziet volwassen Verstappen: 'De wilde haren zijn eraf' Max Verstappen

Dekker ziet volwassen Verstappen: 'De wilde haren zijn eraf'

Door Harry Verolme 28 september 2020 | 21:52


Max Verstappen sprong na afloop van de Russische Grand Prix tot de verdediging van Lewis Hamilton. De leider in het kampioenschap kreeg al vroeg in de race een tijdstraf over zich heen, tot onbegrip van de Red Bull Racing-coureur. Dat Verstappen zich diplomatiek opstelt, getuigt van persoonlijke groei.

Dit vertelt journalist Louis Dekker in een nieuwe aflevering van de Formule 1-podcast van de NOS. 'De wilde haren zijn eraf bij Max. Zijn opmerking over de wedstrijdleiding betreffende de tijdstraf van Hamilton, zoiets was twee jaar geleden niet uit zijn mond gekomen. Hij is erg intelligent geworden.'

Verstappen vroeg zich hardop af waarom de Brit bestraft was door de stewards. 'Maar dat is ook een politiek spelletje', vervolgt Dekker. 'Want hij weet dat hij ooit diezelfde discussie zal moeten voeren.' Komt de Limburger zelf onder vuur te liggen vanwege een dergelijk vergrijp, dan kan hij alle medestanders gebruiken.

Het is niet alleen de manier waarop Verstappen zich gedraagt naast de baan waardoor Dekker onder de indruk is van hem. 'Hij rijdt het beste seizoen in zijn F1-carrière. Hij wordt gewoon derde, tenzij Mercedes meer van dit soort momenten meemaakt dit jaar, dan zit er wellicht een tweede plek in het kampioenschap in voor hem. Hij is er goed genoeg voor.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Besewa7909
29 Sep 2020 om 08:44

Google betaalt geleidelijk $ 27485 tot $ 29658 voor het maken van een kans op internet vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze actie gekomen en heb in mijn eerste maand $ 31547 verdiend met deze actie. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig is verbeterd! Kijk eens naar wat ik doe .....

http://Selfcash5.com/

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws