Albon: 'Veel coureurs spelen politieke spelletjes, Max doet dat niet' Max Verstappen

Albon: 'Veel coureurs spelen politieke spelletjes, Max doet dat niet'

Door Christian Moerman 29 september 2020 | 10:21


Alexander Albon is blij dat zijn teamgenoot, Max Verstappen, geen politieke spelletjes speelt. De Nederlander houdt zich buiten de vragen rondom de toekomst van zijn Thaise teamgenoot, laatstgenoemde is daar zeer over te spreken.

'Om eerlijk te zijn, als je een-op-een met hem samenwerkt, kom je erachter dat Verstappen gewoon staat voor wat hij zegt', merkte Albon op in gesprek met Sky Sports na afloop van de Grand Prix van Rusland. 'Ik ken veel coureurs die politieke spelletjes creëren, Max doet dat niet.'

Naar eigen zeggen schieten de twee Red Bull Racing-rijders prima met elkaar op: 'Wij kunnen het goed vinden. Mijn feedback lijkt op die van hem en het is goed om iemand naast mij te hebben zoals Verstappen', stelt Albon.

Verstappen houdt zich erbuiten

Dat Verstappen zich buiten de vragen rondom Albon houdt, bleek enige weken geleden: 'Helmut Marko en Christian Horner hebben al tijden aangegeven dat ze niets willen veranderen binnen het team. Wat mij betreft is dat prima', gaf de negenvoudig Grand Prix-winnaar toen aan tegenover ORF. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Besewa7909
29 Sep 2020 om 08:45

Google betaalt geleidelijk $ 27485 tot $ 29658 voor het maken van een kans op internet vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze actie gekomen en heb in mijn eerste maand $ 31547 verdiend met deze actie. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig is verbeterd! Kijk eens naar wat ik doe .....

http://Selfcash5.com/

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws