Honda feliciteert 'Chief Hydration Officer' Verstappen met verjaardag Max Verstappen

Honda feliciteert 'Chief Hydration Officer' Verstappen met verjaardag

Door David Boorsma 30 september 2020 | 16:02


Max Verstappen blaast vandaag, drie dagen na zijn tweede plek in de Grand Prix van Rusland, 23 kaarsjes uit en krijgt via verschillende sociale media-kanalen felicitaties binnen. Zo deelt de Red Bull Racing-coureur al berichten van zijn vader Jos, moeder Sophie en zus Victoria op zijn Instagram-kanaal.

Vader Jos gooide een foto de wereld in waarop het onafscheidelijke koppel te zien is. 'Gefeliciteerd Max', staat er onder het plaatje. Ook moeder Sophie wenst de coureur een fijne dag en schrijft: '23 jaar geleden kwam je in mijn leven. Ja, ik heb je leven gegeven, maar eigenlijk gaf jij het mijne.'

Zus Victoria noemt Verstappen 'de beste broer' en zegt van hem te houden.

Ook Red Bull laat van zich horen: 'Fijne verjaardag voor onze Nederlander', schrijft het team op Instagram.

Motorleverancier Honda roept mensen op om hun 'Chief Hydration Officer' ook te feliciteren met zijn verjaardag en Red Bull-teambaas Christian Horner noemt de Nederlander al 'bijna een veteraan'.

Rob van Gameren is meer van de feitjes en heeft even uitgezocht hoe Formule 1-grootheden presteerden toen ze 23 werden. Wat opvalt is dat Ayrton Senna en Alain Prost nog helemaal niet in de koningsklasse reden op 23-jarige leeftijd. 

(Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws