Like ons!
Update | Van Kalmthout derde in de laatste race in Aziatische F3

F2 & F3

Update | Van Kalmthout derde in de laatste race in Aziatische F3

Rinus van Kalmthout heeft de eerste race van de Aziatische F3 gewonnen op het Chang International Circuit in Thailand. De 18-jarige Nederlander rijdt voor Hitech Racing, waar ook Red Bull-rijder Daniel Ticktum voor actief is.

Van Kalmthout bereidt zich voor op de Amerikaanse Formule 2, genaamd de Indy Lights. Ticktum is in Azië om punten te vergaren zodat hij alsnog een superlicentie kan hebben om in de Formule 1 te racen.

David Schumacher (17), zoon van Ralf, eindigde als zevende, voor zijn vriendin Vivian Keszthelyi. Zaterdag wordt er voor de tweede en derde keer gereden. Van Kalmthout start in de tweede race als vierde en in de derde race op pole position. 

Update 16.38 uur | Van Kalmthout derde in de laatste race 

De jonge Nederlander wist in de laatste race als derde te eindigen, ondanks een aanzienlijk nadeel vanwege grote bandenslijtage. Volgende week rijdt van Kalmthout in de Aziatische F3 in Maleisië.

 

Update 11.01 uur | Van Kalmthout wint ook tweede race

Van Kalmthout heeft in Thailand ook de tweede race op zijn naam weten te schrijven. Na de start vanaf pole position en een gevecht met Daniel Ticktum bleek de Nederlander de snelste. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Also won race 2! Had a good start from pole and had a nice and fair battle with @dan_ticktum the first three laps. One more race to go! #HalloJumbo #LaPlace #winner

Een bericht gedeeld door Rinus VeeKay (Van Kalmthout) (@rinusveekay) op

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven