Like ons!

F2 & F3

'Charles Leclerc moet volgend jaar in Formule 1 rijden' zegt Todt

Nicolas Todt is ongelooflijk onder de indruk van Charles Leclerc, het talent uit de Formule 2 is klaar om volgend jaar in de hoogste raceklasse uit te komen. Dat is de mening van manager Nicolas Todt, zoon van FIA-voorzitter Jean Todt.

Dat Leclerc goed bezig is in de Formule 2 is duidelijk. De Monegask staat een straatlengte voor op concurrent Oliver Rowland en heeft bewezen erg constant te kunnen presteren. 

Leclerc rijdt dit jaar voor Prema en de baas van dat team, Todt, is duidelijk fan van zijn talent: 'Het is duidelijk dat Charles een exceptionele coureur is. Zijn eerste taak is om kampioen te worden in de Formule 2, wat weinig hebben kunnen doen in hun eerste jaar', aldus Todt.

De Fransman heeft een duidelijk doel voor zichzelf gesteld: 'Hij moet volgend jaar in de Formule 1 rijden, ik kan niet zeggen of dat gaat lukken, maar ik heb er wel vertrouwen in. Als je kijkt naar zijn resultaten in de F2 is er geen reden dat hij volgend jaar geen stoeltje in de Formule 1 verdiend', besloot Nicolas Todt.

 

 

 

Naar boven