Like ons!

Algemeen

Avontuurlijke Alonso nog lang niet klaar: 'Hij wil elk weekend racen'

McLaren-CEO Zak Brown is nog steeds hartstikke tevreden met Fernando Alonso en ligt er nog niet wakker van of de Spanjaard wel of niet zal gaan stoppen met racen. Brown verwacht namelijk dat hij, ondanks de 36 jaar van Alonso, nog heel lang met de coureur zal kunnen samenwerken.

De kans dat Alonso de Formule 1 vaarwel zegt is wel degelijk aanwezig, mocht de wagen ook de komende jaren tegenvallen. Het zal echter niet het einde zijn. ‘Ik denk niet dat een coureur ‘oud’ is als hij 36 is’, zegt Brown tegen SoyMotor.com. Bovendien stapt Alonso in bij United Autosports, het team van Brown, voor de 24 uur van Daytona.

‘De november-test van Alonso was geweldig’, vindt Brown. ‘We hebben nog nooit een rijder gehad die zo weinig fouten maakte. En we hebben heel veel fantastisch coureurs gehad..’ De interesse van Alonso in andere raceklassen zal hem niet afleiden van zijn Formule 1-werk, denkt Brown. ‘Totaal niet. We kijken ook naar Le Mans. Hij wil elk weekend racen, dus ook als hij geen F1 rijdt. Hij doet niks anders dan racen.’ (Foto: McLaren F1)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven