Like ons!
Update | Verstappen bij Jumbo Racedagen met brullende V8-motor

Algemeen

Update | Verstappen bij Jumbo Racedagen met brullende V8-motor

Bezoekers van de Jumbo Racedagen, 20 en 21 mei aanstaande, krijgen niet alleen demo's van Max Verstappen te zien, maar worden ook geamuseerd door niemand minder dan diens Red Bull-teamgenoot Daniel Ricciardo en ex-F1-coureur David Coulthard.

Zo pakt de organisatie van het tweedaagse autosportspektakel, gesponsord door de supermarktketen van autosportliefhebber én coureur Frits van Eerd en 'driven by Max Verstappen', uit met een extra spectaculaire line-up.

Ricciardo en Coulthard zijn beiden geen onbekende op Circuit Zandvoort. Ricciardo reed er als beginnend Formule 1-coureur een demo in een NASCAR-auto en Coulthard won begon jaren negentig de legendarische Marlboro Masters of Formula 3.

Update | 23-04, 20.10u

Max Verstappen zal tijdens de Jumbo Racedagen enkele demo's verrichten in een bolide van Red Bull waarin een V8-motor zal liggen. Dat bevestigt de twintigjarige Limburger tegen Verstappen.nl. De Formule 1-coureur gaf echter nog niet prijs met welke bolide hij precies aantreedt in Zandvoort.

Op de vraag of er ook dit jaar weer een prachtig klinkende V8-motor achterin de bolide ligt, antwoordt Verstappen: 'Ja, natuurlijk. Als coureur zijnde is het geluid toch wel belangrijk. De auto zelf is langzamer dan degene waar we nu mee rijden, maar het geluid maakt toch heel veel goed.' (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven