Like ons!

Algemeen

Update | Honda bevestigt deelname Button aan Super GT

Jenson Button blijft ook volgend seizoen verbonden aan het Japanse Honda. De wereldkampioen van 2009 was afgelopen seizoen verbonden aan het F1-team van McLaren/Honda als reserverijder, maar gaat volgend seizoen weer fulltime racen. De 37-jarige coureur zal in 2018 namens Honda te bewonderen zijn in de GT500-klasse in de Japanse Super GT Series. 

'Ik sta te popelen', begint een enthousiaste Button. 'In 2018 race ik voor Honda in de Super GT. In de laatste paar jaar was dit al een droom. Ik hou van deze klasse. Ik heb één race gereden op Suzuka en die heeft me echt enthousiast gemaakt. Er wacht nu een hoop testwerk om te wennen aan alles en hopelijk om ons pakket te verbeteren.'

De Brit zal hiermee zijn rol als reserverijder bij McLaren opgeven. Zijn plekje zal worden overgenomen door aanstormend talent Lando Norris, die afgelopen seizoen met overmacht het Europees kampioenschap in de Formule 3 binnenhengelde.

Update 10.23u
Honda heeft de deelname van Button aan de Japanse Super GT series bevestigd. Dat betekent dat hij nu definitief zal deelnemen. 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven