Like ons!

Formule 1

'Kubica beste papieren bij Williams, zelfs Massa nog een optie'

Paddy Lowe, teambaas van Williams F1 staat nog altijd voor een dilemma: wie wordt de tweede Williams-rijder naast Lance Stroll? Volgens Motorsport Italië heeft Robert Kubica nog steeds de beste papieren, maar zijn ook Sergey Sirtokin en is zelfs Felipe Massa, die al met pensioen is, nog een optie.

Voornaamste kandidaat Kubica lijkt nog een streepje voor te hebben op de concurrentie. De Pool heeft tijdens de laatste tests in Abu Dhabi bewezen dat hij nog prima een huidige Formule 1-wagen kan besturen. Toch lijkt ook Sirotkin er goed voor te staan. De Rus was geweldig in vorm tijdens de Pirelli bandentest en was zelfs sneller dan Kubica. Wel is bekend dat Williams liever voor een ervaren coureur gaat naast de 19-jarige Stroll.

Tenslotte zijn er ook nog verhalen waaruit blijkt dat de naam van Massa nog steeds prijkt op de lijstjes van de Britse-renstal. En dat is opmerkelijk, aangezien hij zijn pensioen al heeft aangekondigd. 'Het is natuurlijk maar een gerucht, maar je kan niks uitsluiten in deze fase van het seizoen', aldus de Italiaanse versie van Motorsport. (foto: Williams F1)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven