Like ons!
Brundle: 'Liberty Media moet keihard zijn voor Ferrari'

Formule 1

Brundle: 'Liberty Media moet keihard zijn voor Ferrari'

Ferrari-baas Sergio Marchionne is niet blij welke kant Liberty Media media op wil gaan met de Formule 1 en dreigt uit de koningsklasse van de autosport te stappen. Volgens Martin Brundle zit Ferrari keihard te bluffen.

Ondanks de dreigementen uit de Italiaanse hoek komt dochtermerk Alfa Romeo terug in de Formule 1 als partner van Sauber. Daardoor nam Christian Horner de dreigementen van Marchionne al niet serieus en Brundle sluit zich daar bij aan.

'Ik denk dat ze bluffen. Waar zou Ferrari dan naar toe moeten gaan? Willen ze compleet verslagen worden door Mahindra in de Formule E?', aldus Brundle.

Het grootste discussiepunt is: Kan de Formule 1 zonder Ferrari, of is het gedaan met Ferrari zonder de Formule 1? Brundle neigt meer naar het laatste: 'Ze zitten al in Le Mans en daarnaast hebben ze al het wereldkampioenschap in de GT gewonnen, alleen niemand weet daarvan. Ze geven geen cent uit aan marketing en dat komt omdat de Formule 1 dat grotendeels al voor hun doet. Ik ben van mening dat Liberty keihard voor hun moet zijn'.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven