Like ons!
Brown bang voor 'schade' Formule 1 door dreigementen Ferrari

Formule 1

Brown bang voor 'schade' Formule 1 door dreigementen Ferrari

Ferrari geeft nog steeds niet echt mee in de onderhandelingen over de toekomst vande sport na 2020 en het kan volgens Zak Brown zelfs zo uit de hand lopen dat de Formule 1 er wel degelijk onder lijdt. Dat heeft de CEO van McLaren laten weten aan Motorsport-Total.com.

Ferrari is namelijk boos dat de gelden dan eerlijker zullen worden verdeeld of er dan zelfs al een budgetlimiet is. Het Italiaanse team kreeg onder Bernie Ecclestone, samen met verschillende andere teams, een jaarlijkse bonus vanwege haar historische waarde. Als dat weg wordt genomen is dat een flinke hap geld. Bovendien is het team het nog steeds niet eens met de beoogde motorreglementen van 2021 en dreigt nog steeds uit de Formule 1 te vertrekken.

‘De onderhandelingen moeten gewoon achter gesloten deuren worden gehouden en niet publiekelijk, want dat kan de Formule 1 schade opleveren. Vooral als het niet meer is dan een onderhandelingstactiek’, reageert Brown op de dreigementen. ‘Niemand wil Ferrari kwijt, maar de Formule 1 zal doen wat goed is voor de sport.’ Wel is Brown bang voor escalatie. 'Dan lijdt iedereen eronder. Het maakt niet uit of je dan eerste klas of economy class reist, de boot zinkt en iedereen zinkt mee.'

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven