Like ons!
Ricciardo: 'Verstappen en ik krijgen gelijke behandeling'

Formule 1

Ricciardo: 'Verstappen en ik krijgen gelijke behandeling'

Daniel Ricciardo gelooft niet in een voortrekkersrol bij zijn teamgenoot Max Verstappen. De Australiër vertrouwt erop dat hij op de gelijke manier wordt behandeld als Verstappen. Een gesprek met teamchef Christian Horner heeft hiervoor gezorgd.

'Natuurlijk vroeg ik me af hoe mijn positie binnen het team zou zijn na de aankondiging van het nieuwe contract van Max Verstappen. Ik heb hier uitgebreid over gesproken met Christian Horner en hij heeft me verzekerd dat ik en Max Verstappen een gelijke behandeling krijgen', stelt Ricciardo.

Daarnaast hoopt de Australische coureur in ieder geval tijdens zijn vijfde seizoen bij Red Bull Racing mee te kunnen strijden om de titel. 'Natuurlijk waren we vorig jaar in het begin van het jaar teleurgesteld toen onze auto niet snel en betrouwbaar genoeg bleek. Gelukkig ging het in de tweede helft van het jaar qua snelheid de goede kant op. Als we goed de winter uit komen dan ben ik er klaar voor om voor de titel te gaan. Ik voel me erg sterk en mijn races afgelopen seizoen waren ook erg sterk.' (foto: Red Bull Contentpool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven