Like ons!
Stroll haalt inspiratie uit hoe Hamilton met titelstrijd om is gegaan

Formule 1

Stroll haalt inspiratie uit hoe Hamilton met titelstrijd om is gegaan

Lance Stroll heeft naar eigen gezegd geleerd van Lewis Hamilton. De Brit bleef afgelopen seizoen vrij koel onder de titelstrijd met Sebastian Vettel. Waar de Duitser zijn hoofd verloor en de Ferrari tegen de Mercedes ramde in Baku, maakte Hamilton weinig foutjes. 

'Je zag afgelopen jaar hoe Lewis met die titelstrijd om is gegaan. Hij was in staat om met de verwachtingen om te gaan. Dit terwijl zijn auto niet altijd even makkelijk was om mee te rijden', verwijst Stroll naar de term 'diva' die de W08 had gekregen gedurende het seizoen.

'Maar het lukte hem om toch het maximale eruit te halen', vervolgt de Canadees tegenover Express and Star. 'Hij was consistent gedurende het hele seizoen en was vastberaden om elke keer weer punten te gaan halen. Petje af voor hem, Lewis heeft dit succes compleet verdiend en ik kan maar hopen dat ik de helft van zijn succes zal behalen in mijn carrière', zegt Stroll over Hamilton, die hem ook wel als 'een vriend in de paddock' beschouwd. (foto: Lance Stroll Instagram)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven