Like ons!
Promotor GP Australië blij met plannen van F1-directie

Formule 1

Promotor GP Australië blij met plannen van F1-directie

Andrew Westacott, de chef van de Australische Grand Prix, heeft zijn tevredenheid geuit over de bijeenkomst die de F1 recentelijk organiseerde voor promotors in Londen. Ook de plannen klonken hem als muziek in de oren.

'Ik ben extreem blij', zegt hij tegen Motorsport.com. 'Ik denk dat hun visie gebaseerd is op drie dingen: het hebben van geweldige races, het creëren van een groot spektakel eromheen en het zorgen voor fans die nauw betrokken zijn bij de sport. Voor degenen die de races organiseren, zaten er geen verrassende zaken tussen. Wij weten wat de fans willen. Maar het is extreem bemoedigend om te horen dat Liberty hier nu ook mee bezig is en te zien hoe enthousiast men is.'

Westacott sprak ook één op één met de F1-bazen. Hij heeft zijn visie op de sport ontvouwd. 'We leggen de lat elk jaar hoger voor onszelf en ik wilde een aantal dingen met ze doornemen om te kijken of we daar nog meer mee kunnen doen. De Formule 1 gaat steeds meer de media- en entertainmentkant op en wij zien dat wij daar als organisatie van de Australische Grand Prix een rol in kunnen spelen', aldus de Australiër. (foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven