Like ons!

Formule 1

Toekomst van Duitse Grand Prix in het ongewisse

Komend seizoen keert het Formule 1-circus na een jaar van afwezigheid weer terug naar Duitsland. Er zal van 20-22 juni gereden worden op het circuit van Hockenheim, mogelijk voor de laatste keer. De toekomst van de Grand Prix van Duitsland is namelijk hoogst onzeker.

Het huidige contract met Liberty Media loopt namelijk na komend seizoen af en er zal een compleet nieuwe deal op tafel moeten komen. De CEO van Hockenheim, Georg Seiler, vertelde aan Motorsport-Magazin.com: 'Het contract loopt inderdaad af in 2018. We hebben Liberty inmiddels ontmoet en met elkaar gesproken. Tot op heden hebben er geen serieuze gesprekken plaatsgevonden, maar we zullen op korte termijn verdere gesprekken voeren over de toekomst.'

Een nieuw contract zal alleen ondertekend worden als er geen grote financiële risico's aan kleven. 'De onderhandelingen zullen de komende paar maanden goed moeten verlopen. Helaas kan ik er nog geen zinnig woord over zeggen. Het enige dat ik kwijt kan is dat we ernaar streven om de Formule 1 in Duitsland te houden, maar we willen en zullen geen economische risico's nemen. We gaan ons best doen, maar we kunnen niets garanderen', besluit Seiler. (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven