Like ons!

Formule 1

Kubica prijst 'geweldige' Poolse fans: 'Ze hielden de lach op mijn gezicht'

Robert Kubica heeft in gesprek met Mobil 1 The Grid verteld over de fans in zijn thuisland Polen. Volgens de reservecoureur van Williams zijn de supporters van hem 'geweldig' en onvermoeibaar.

'De Poolse fans zijn geweldig. Ze volgden me niet alleen in de Formule 1, ook toen ik rally reed. Of ik in natte omstandigheden reed, in de sneeuw mijn rondjes afwerkte, of ergens anders op het circuit racete, mijn fans wisten ten allen tijde waar ik mee bezig was. Hun betrokkenheid bij mijn carrìere heeft me de afgelopen jaren sterker gemaakt. Ze hielden de lach op mijn gezicht, daar wil ik ze graag voor bedanken.'

Toch werden zijn fans enigszins teleurgesteld toen naar buiten kwam dat Kubica komend seizoen 'slechts' reservecoureur is bij Williams. 'Ik weet dat ze hoge verwachtingen hebben en dat ze een beetje teleurgesteld waren, maar ik denk dat we het in een iets breder perspectief moeten zien. Niemand had twaalf maanden geleden gedacht dat ik de kans zou krijgen om dit te mogen doen', besluit Kubica.

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven