Like ons!

Formule 1

Ook Van der Garde voorspelt dat Red Bull sterker is dan Ferrari

Giedo van der Garde heeft op Motorsport.com voorspeld wat de beste teams van 2018 zullen zijn. De analist en oud-rijder verwacht dat Red Bull Racing voor Ferrari staat, maar achter Mercedes. 

'Ik heb hoge verwachtingen van Red Bull. Max Verstappen en Daniel Ricciardo gaan veelvuldig voor de overwinningen meestrijden en zijn kandidaat voor een plek in de top-drie van het rijderskampioenschap. Ik zie in Red Bull een sterker team dan Ferrari en denk dat ze ook heel dicht bij Mercedes kunnen komen', laat Van der Garde weten.

Hij adviseert Ferrari om met de mentaliteit aan de slag te gaan. 'Ik verwacht dat Vettel dit jaar ook wel mee kan doen om de eindzege, maar dan moeten ze bij Ferrari wel een beetje de Italiaanse mentaliteit opzij kunnen zetten. Afgelopen jaar had Vettel ook kampioen kunnen worden, maar toen werden ze gek en ging alles achter elkaar fout. Als ze wat meer de kalmte kunnen bewaren, dan kunnen ze voor de wereldtitel vechten', aldus Van der Garde op de site. (foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven