Like ons!
ICYMI | Ondertussen in Melbourne: 'Doe maar een kapseltje'

Formule 1

ICYMI | Ondertussen in Melbourne: 'Doe maar een kapseltje'

Tussen al het belangrijke nieuws en vanwege de nieuwe 'vrijheden' die de Formule 1-teams sinds het vertrek van Bernie Ecclestone hebben inzake posts op social media kun je in aanloop naar of tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de nieuwe rubriek ICYMI op de hoogte van de zin en onzin uit de paddock en rondom het circuit.

Doe maar een kapseltje
Ken je die reclame van een frisdrankmerk waarin de protagonist geen keuzes durft te maken? Sebastian Vettel lijkt hetzelfde overkomen te zijn bij zijn laatste bezoek aan de kapper.

Champagne moment
Stoffel Vandoorne schat zijn kansen om zondag een champagnefles te mogen openen op het podium kennelijk niet zo heel hoog in. De Vlaming deed het daarom maar alvast op de McLaren BBQ die vandaag plaats vond in Melbourne.

Hartley ziet ze vliegen
Brendon Hartley nam plaats in een straaljager om een rondje over Albert Park te vliegen en alvast de locatie voor de derde DRS-zone te spotten.

That ball was in! Out! In!
Om eventueel gedonder op de racebaan te voorkomen stuurde het teammanagement van Force India Esteban Ocon en Sergio Perez de tennisbaan op om hun onderlinge duel van dit weekend alvast uit te vechten.

Raikkonen heeft het naar zin
Melbourne scoort op de Kimi Raikkonen Stedentrip Index een voldoende. Klein duimpje omhoog.

 

Nice city.

Een bericht gedeeld door Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) op

Even de beentjes strekken
Na zoveel uur in het vliegtuig gezeten te hebben en een hele pitbox op te hebben gebouwd strekken de teamleden van Force India graag even de beentjes. Er zijn vervelendere plekjes voor een ommetje te bedenken.

Lewis doet PR-praatjes, Valtteri gaat lekker fietsen
Nummer twee zijn in een team heeft ook zo zijn voordelen. Terwijl Lewis Hamilton (op de foto's menen wij enige tegenzin te bespeuren) in dienst van Petronas de nodige PR-praatjes moest houden, stapte teamgenoot Valtteri Bottas vandaag op de racefiets. De Mercedes-coureur ging met ex-wielerprof Baden Cooke wielrennen op St. Kilda Beach. Benieuwd of het Bottas' eindsprint op het circuit er ook beter van geworden is.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven