Like ons!
ICYMI | Ondertussen in Melbourne: Grid Kid ontmoet held Ricciardo

Formule 1

ICYMI | Ondertussen in Melbourne: Grid Kid ontmoet held Ricciardo

Tussen al het belangrijke nieuws en vanwege de nieuwe 'vrijheden' die de Formule 1-teams sinds het vertrek van Bernie Ecclestone hebben inzake posts op social media kun je in aanloop naar of tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de nieuwe rubriek ICYMI op de hoogte van de zin en onzin uit de paddock en rondom het circuit.

Hamilton volgt fake-Vetttel
Tijdens de persconferentie kreeg Sebastian Vettel de vraag of het Instagram-account van Kimi Raikkonen hem inspireert om ook actief op social media te worden. De Duitser antwoorde van niet. Hij heeft geen interesse in social media, wat Lewis Hamilton verwonderde want hij volgt de Duitser al jaren....

So... Kimi's on Instagram ????

De liefde van de man....
Gevraagd naar zijn grootste zwakte antwoord Lewis Hamilton niet dat zijn kwalificatierondes wel wat beter zouden kunnen of dat zijn interpretatie van de data voor verbetering vatbaar is, maar toont de regerend wereldkampioen dat de liefde van de man toch door de maag gaat.

Superfan
De winnaar van de Force India Superfan-verkiezing is bekend.

Smile!
Op donderdag worden in Melbourne traditioneel de rijdersfoto's gemaakt die de rest van het seizoen voor diverse media-uitingen gebruikt wordt. Tijd voor de rijders om hun beste glimlach te voorschijn te toveren. Of... nou ja...

Gelukkig zijn er ook coureurs die het principe wel snappen. Of zouden Romain Grosjean en Kevin Magnussen zo lachen omdat zij al weten dat ze met de Haas VF18 een goede auto tot hun beschikking hebben?

Wildlife
Terwijl de meeste coureurs zich vandaag bezig hielden met interviews vonden Alfa-Sauber-coureurs Charles Leclerc en Marcus Ericsson even tijd om kennis te maken met de Australische flora en fauna. We beoordelen Ericsson's poging tot kangoeroe knuffelen met meer punten dan hij de afgelopen vijftig races in een F1-auto heeft behaald.
(fotocredit: Alfa Romeo Sauber F1 Team)

Teamgenoot Charles Leclerc is niet zo'n grote fan van een bepaald exemplaar van het wildlife.

Je had er bij moeten zijn!
Zit je zwoegend en ploeterend je scriptie te schrijven, krijg je een appje van je zus. Met de groetjes van Lewis!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven