Like ons!
Raikkonen zegt niets: 'Dat gaan we zaterdag pas zien'

Formule 1

Raikkonen zegt niets: 'Dat gaan we zaterdag pas zien'

Ferrari en de media is de laatste tijd een lastige relatie. Teambaas Maurizio Arrivabene spreekt in Melbourne alleen als hij er toe gedwongen wordt door de FIA en op de persconferentie moet verschijnen. Zijn coureur Kimi Raikkonen is nooit een man van veel woorden geweest.

Het zijn bovendien woorden bovendien die iedere mediatrainer likkebaardend zou willen horen van zijn cliënt. Met andere woorden: Raikkonen zegt, ook als hij spreekt, niet zo bijzonder veel. Raikkonen is meer van de daden dan van de woorden.

'Dat gaan we zaterdag pas zien', is het antwoord van Raikkonen op de vraag van Motorsport-total.com of de nieuwe Ferrari goed genoeg is voor de eerste startrij. 'Het resultaat aan het eind van het week telt. Laten we afwachten.'

Ook de vraag of Raikkonen zichzelf als kanshebber voor de overwinning ziet krijgt een standaard antwoord van de Fin: 'Winnen is altijd het doel, maar ik kan niet voorspellen wat er gebeurt. We gaan het proberen en hopelijk zullen we slagen.' Het is maar goed dat hij beter is met zijn rechtervoet. 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven