Like ons!
Massa opnieuw kritisch: 'Verstappen moet mentaal sterker worden'

Formule 1

Massa opnieuw kritisch: 'Verstappen moet mentaal sterker worden'

Felipe Massa ging verleden jaar met pensioen en volgt met veel interesse de Formule 1 richting de aftrap van het seizoen in Melbourne. De ervaren Braziliaanse coureur spreekt in gesprek met Corriere della Sera over het team van Red Bull en haar coureurs.

'Red Bull heeft haar potentieel getoond tijdens de wintertests', steekt Massa van wal bij het Italiaanse medium. 'Er is echter een groot verschil tussen een goede test afwerken en de favoriet zijn voor de wereldtitel. Ik denk dat Red Bull op gelijke hoogte staat met Ferrari, niets meer. Er is echter één groot verschil. In 2017 startten ze namelijk erg zwak en dat zal komend jaar anders zijn.'

Over Verstappen zegt Massa: 'Max is een geweldig talent, maar hij moet mentaal sterker worden. Vorig jaar heeft hij een aantal fouten gemaakt die je je niet kunt veroorloven als je wereldkampioen wil worden. Ik zou graag zien hoe hij omgaat met de druk als hij echt voor het kampioenschap rijdt', aldus de voormalig Williams-coureur, die daarna Max' Australische teamgenoot onder de loep neemt. 'Daniel Ricciardo bevalt mij heel goed. Hij is een spectaculaire coureur die de punten altijd naar huis brengt. Consistentie wordt beloond in de Formule 1.' (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven