Like ons!
Villeneuve: 'Red Bull zonder Ricciardo geen bedreiging, maar mét Ricciardo gevaarlijk'

Formule 1

Villeneuve: 'Red Bull zonder Ricciardo geen bedreiging, maar mét Ricciardo gevaarlijk'

Jacques Villeneuve heeft zich in de Italiaanse media positief uitgelaten over Daniel Ricciardo. De Canadees vindt dat Red Bull volledig afhankelijk is van de prestaties van de Australiër en suggereert daarmee dus dat hij Ricciardo momenteel hoger inschat dan Max Verstappen.

'Red Bull zonder Ricciardo is geen bedreiging, maar mét Ricciardo wordt het gevaarlijk', stelt Villeneuve. 'Hij vecht voor het wereldkampioenschap. Het is echter wel zo dat voor hem alles goed moet uitpakken en dat het dan met de concurrentie een stuk minder gaat.'

Ook over de situatie omtrent Mercedes en Lewis Hamilton heeft de voormalig wereldkampioen wat te zeggen bij Sky Italia. 'Lewis komt nu in de problemen doordat hij te veel punten verliest in het wereldkampioenschap. Dat komt grotendeels omdat er crisis is bij Mercedes. Lewis is niet meer in staat om alles uit de wagen te halen, zoals hij dat tijdens de kwalificatie in Melbourne wel deed. Het ziet er niet goed uit. Ze waren in China opnieuw niet scherp en niet agressief genoeg', besluit Villeneuve.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven