Like ons!
Ondertussen in de F1: Van der Garde heeft een 'flattyre' in Amsterdam

Formule 1

Ondertussen in de F1: Van der Garde heeft een 'flattyre' in Amsterdam

Tussen al het belangrijke nieuws en vanwege de nieuwe 'vrijheden' die de Formule 1-teams sinds het vertrek van Bernie Ecclestone hebben inzake posts op social media kun je in aanloop naar of tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houd je in de nieuwe rubriek 'Ondertussen in ....' op de hoogte van de zin en onzin uit de paddock en rondom het circuit.

Hello darkness my old friend
Giedo van der Garde heeft op Instagram een foto geplaatst van Sebastian Vettel die aandachtig de RB14 bestudeert. 'Hello darkness my old friend', verwijst Van der Garde naar een liedje. 

 

Guitar starts...

Een bericht gedeeld door Giedo van der Garde (@gvandergarde) op

Kimi een shoey?
Kimi Raikkonen werd op de persconferentie gevraagd of hij ook een shoey zou nemen. De Ferrari-rijder antwoordde zoals alleen hij dat kan. Bekijk de beelden hieronder.

Verstappen moet hulp krijgen van ervaren bestuurder
Satire-site De Speld is ingesprongen op de misere van Max Verstappen in 2018. De site maakt een analoog met 17-jarige bestuurders in Nederland, die alleen de weg op mogen onder ouderlijk toezicht.

'We merken dat veel beginnende bestuurders nog niet genoeg inzicht hebben om alleen zelf de weg op te gaan', legt F1-baas Chase Carey uit. 'Ze zijn te ongeduldig en denken onterecht dat ze het al allemaal al wel kunnen. Dat kan tot gevaarlijke situaties leiden. Een ervaren bestuurder kan dan helpen.'

Lekke pijp voor Van der Garde
Giedo van der Garde kan wel wat monteurs gebruiken. 'Waar blijft het team van Red Bull?', vraagt hij op zijn Instagram-pagina af. De oud-rijder heeft in Amsterdam een 'flattyre' te pakken.

 

Where’s the Red Bull crew when you need them...? #FlatTire #Monday

Een bericht gedeeld door Giedo van der Garde (@gvandergarde) op

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven