Like ons!
Marchionne dreigt nog steeds met vertrek, ook na presentatie nieuwe plannen F1-directie

Formule 1

Marchionne dreigt nog steeds met vertrek, ook na presentatie nieuwe plannen F1-directie

De gepresenteerde plannen van de F1-directie in Bahrein hebben nog niet voor een koerswijziging bij Ferrari gezorgd. CEO Sergio Marchionne blijft erbij dat Ferrari vertrekt als de F1 geen sport meer is voor hoogwaardige technologie.

De directie wil onder andere en budgetlimiet van 150 miljoen dollar invoeren en de auto's en motoren flink standaardiseren. Ferrari is van mening dat ze juist ingewikkelde technologieën willen, omdat ze daar in kunnen uitblinken. 'We willen keuzes maken in het belang van Ferrari', reageert Marchionne in eerste instantie op het voorstel.

'We kunnen op zoek gaan naar alternatieve oplossingen. Dat is geen bedreiging, maar het betekent niet dat we stoppen met shoppen', blijft hij de druk er op houden. 'Sommige mensen willen een lagere technologische standaard, maar wij en Mercedes willen dat graag behouden. Als de F1 meer een spektakel wordt en zoals de NASCAR gaat worden, dan zullen we vertrekken', sluit hij waarschuwend af volgens persbureau AFP, dat de Italiaanse media citeert. (foto: Ferrari Media)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven