Like ons!
Van der Garde assisteert Mol als co-commentator bij Ziggo tijdens drie races

Formule 1

Van der Garde assisteert Mol als co-commentator bij Ziggo tijdens drie races

Giedo van der Garde heeft tijdens de uitzending van Peptalk op Ziggo Sport onthuld dat hij tijdens de Formule 1-races van Spanje, Hongarije en Oostenrijk als co-commentator Olav Mol zal ondersteunen. 

'Ik ga mijn eerste race in Barcelona zitten naast Olav', stelt Van der Garde. 'Dat is spannend, iets nieuws. Ik denk dat het wel goed is. Elk land heeft tegenwoordig een voormalig Formule 1-coureur naast de commentator zitten. Ik denk dat het juist goed is om te vertellen wat er in de pitstraat, met de monteurs en in de auto gebeurd. Je kan echt vertalen wat er precies gebeurd en wat voor dingen je bijvoorbeeld met het stuur moet doen. Ik kijk er echt naar uit.'

Ook Ziggo-commentator Mol ziet de samenwerking zitten. 'We hebben elkaar vorig week in Zandvoort gesproken. Dat was een goed gesprek en Olav ziet het ook wel zitten. We gaan het gewoon proberen en er eerst drie doen. Ik ga eerst alleen Barcelona, Boedapest en in Oostenrijk doen. Ik denk echt dat ik een goede aanvulling ben, besluit Van der Garde.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven