Like ons!
Slipstream | Driestrijd verwacht in Baku: 'De kaarten zijn al aardig geschud'

Formule 1

Slipstream | Driestrijd verwacht in Baku: 'De kaarten zijn al aardig geschud'

Ook deze week is er weer een nieuwe aflevering van Slipstream. Deze keer kijken Allard Kalff en Kees van der Grint alvast naar de GP van Baku en beantwoorden ze een paar kijkersvragen. Daarnaast hebben ze een winactie voor WEC 6 uursrace van Spa.

Van der Grint schat dat Toro Rosso rond de tiende plaats gaat finishen. ‘Ik denk dat als er geen gekke dingen gebeuren de kaarten al aardig geschud zijn. Voorin wordt het een mooie strijd tussen Ferrari, Mercedes en Red Bull.’ Daarnaast verbaast Kalff zich erover dat McLaren aan heeft gekondigd dat ze in Barcelona met nieuwe updates komen. ‘Als je in zo’n korte periode je auto zo veel sneller kan maken, wat heb je dan in de ontwikkelingsperiode tijdens wintermaanden gedaan?’

De mannen kijken ook nog even terug op de pitstopstrategie van Mercedes in China en dat ze weer verast werden door een ander team. ‘Was het in Australië nog Vettel die Hamilton tijdens de pitstop onder de Virtual Safetycar voorbleef, waren het nu de Red Bulls die de Mercedes te slim af waren.’ (Foto: Red Bull Content Pool)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven