Like ons!
Mercedes en Hamilton stellen contractbesprekingen voorlopig uit

Formule 1

Mercedes en Hamilton stellen contractbesprekingen voorlopig uit

Toto Wolff blijft zich zeer ontspannen uitlaten over de toekomst van Lewis Hamilton bij Mercedes. De gesprekken over een nieuw contract zijn uitgesteld om volledig te kunnen concentreren op de verbeterpunten van de auto. Het contract van de wereldkampioen bij Mercedes loopt nog acht maanden.

Al vanaf het begin van het seizoen laat Hamilton weten dat hij niet aan het rond kijken is voor een overstap en dat hij met Mercedes steeds dichter bij een deal komt. ‘Afgelopen weekend waren er een aantal directieleden van Mercedes aanwezig en niet een persoon maakt zich zorgen over mijn nieuwe contract. We praten er nu even niet over, we zijn niet ver weg van het afronden van de deal dus het zal allemaal goed komen’, laat de winnaar van de Spaanse Grand Prix aan crash.net weten.

Wolff op zijn beurt bevestigd dat er inderdaad geen zorgen zijn over het afronden van de overeenkomst: ‘Het is een gezamenlijk besluit om dat nu even te laten voor wat het is. We moeten ons als team nu concentreren op het verbeteren van de auto. Barcelona was natuurlijk goed, maar we hebben hiervoor wel al veel verloren’, besluit de Mercedes-baas. (Foto: Screenshot)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven