Like ons!
Ondertussen in Barcelona | Jake Dennis is een beetje zenuwachtig, instappen anno 2018

Formule 1

Ondertussen in Barcelona | Jake Dennis is een beetje zenuwachtig, instappen anno 2018

Tussen al het belangrijke nieuws en vanwege de nieuwe 'vrijheden' die de Formule 1-teams sinds het vertrek van Bernie Ecclestone hebben inzake posts op social media kun je in aanloop naar of tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houd je in de nieuwe rubriek 'Ondertussen in ....' op de hoogte van de zin en onzin uit de paddock en rondom het circuit.

Debuut
Je debuut maken in de Formule 1, het blijft voor iedere coureur een bijzonder moment. Dan mag je best een beetje gezonde spanning voelen. Dat is voor Jake Dennis niet anders. (Foto: Red Bull Content Pool)

Nat
In de categorie 'vandaag x jaar geleden' terug naar Monaco 2010, waar Mark Webber zijn overwinning in het Prinsdom vierde met een salto achterover in het zwembad van het Red Bull motorhome (hoe decadent wil je het hebben...). Zouden Max en Daniel ook hun duik al oefenen?

Instappen
Instappen in een moderne Formule 1-wagen vraagt wat acrobatiek. Als je vaker racet in een F1-bolide krijg je er wat handigheid in. Rijd je, zoals Antonio Giovinazzi, niet zo heel vaak, dan ziet het er een beetje onbeholpen uit.

De overwinning uitdragen
Mercedes is een van de teams die de marketing goed op orde heeft. Ben je Mercedes of Lewis-fan? Dan heeft het team voor al je apparaten een mooi plaatje voor op de achtergrond.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven