Like ons!
Ricciardo: 'Motiveert mij enorm dat ik meer punten heb dan Max'

Formule 1

Ricciardo: 'Motiveert mij enorm dat ik meer punten heb dan Max'

Daniel Ricciardo is niet bang dat zijn leeftijd een rol gaat spelen tijdens contractonderhandelingen de komende jaren in de Formule 1. Dat stelt de 28-jarige coureur uit Perth in een interview met Paddock Magazine.

'Het stimuleert mij zeker dat het op dit moment gewoon goed loopt', start Ricciardo. 'Ook het feit dat ik meer punten heb dan Max, motiveert mij enorm. Ik probeer het elke race beter te doen dan mijn teamgenoot en mijn goede seizoensstart helpt mij dan ook om gemotiveerd te blijven.'

Ricciardo kijkt, zoals inmiddels bekend, ook wat er om hem heen gaat gebeuren. De Australiër denkt te beschikken over een competitief pakket. 'Op dit moment speelt mijn leeftijd nog geen rol. Misschien wordt het dan wel als ik de 30 ben gepasseerd en opnieuw moet onderhandelen over een nieuw contract. Nu beschouw ik mijn leeftijd juist als een groot voordeel. Ik maak tenslotte minder fouten dan mijn jongere collega's en denk dan ook dat ik het juiste pakket te bieden heb. Ik ben snel en maak weinig fouten.' (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven