Like ons!
Hakkinen vermoedt dat entourage Verstappen vaker thuisblijft tijdens races

Formule 1

Hakkinen vermoedt dat entourage Verstappen vaker thuisblijft tijdens races

Mika Hakkinen denkt dat de goede prestaties van Max Verstappen in Canada deels te danken zijn aan het feit dat zijn entourage is thuisgebleven. Onder meer vader Jos en manager Raymond Vermeulen reisden niet af naar Montreal en de tweevoudig F1-wereldkampioen denkt dat dat de Red Bull-coureur goed heeft gedaan.

'Het was interessant om te horen dat hij geen familie of managers heeft meegenomen naar Canada', begint Hakkinen in zijn column voor Unibet. 'Mij werd verteld hoe belangrijk complete focus en rust in het hoofd is om te kunnen presteren. Ik weet zeker dat Verstappen nu ook nadenkt over het belang van die volledige concentratie op het team, de auto en verder niets anders dan dat.' Het Nederlandse, doorgaans betrouwbare Motorsport.com denkt dat Hakkinen daarmee zinspeelt op meer races zonder Verstappens voltallige entourage op het circuit.

'Deze podiumfinish is erg belangrijk voor hem', vervolgt de 49-jarige Fin. 'Hij heeft veel kritiek gekregen en dit seizoen in elke race nog wel een incident meegemaakt. Hierdoor had hij het goede resultaat in Canada ook echt nodig.' (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven