Like ons!
Verstappen en Red Bull hebben niets afgesproken over thuisblijven familie tijdens komende GP's

Formule 1

Verstappen en Red Bull hebben niets afgesproken over thuisblijven familie tijdens komende GP's

Max Verstappen had in Canada afgelopen week een iets andere aanpak dan tijdens andere races. De twintigjarige Limburger was in Montreal volledig op zichzelf aangewezen, want de familie van de Red Bull-coureur en zijn manager bleven thuis, maar of dat heeft bijgedragen aan zijn podiumplek durft teambaas Christian Horner niet te zeggen.

'Zijn aanpak was hier iets anders', begint Horner. 'Max is hier alleen geweest en het is denk ik de eerste keer geweest dat we het op deze manier gedaan hebben. Of het heeft bijgedragen, is onmogelijk te zeggen. We hebben dat toen met hem besproken en dat is iets wat tussen hem en het team zal blijven.

'Of er in toekomstige races op dezelfde voet verder wordt gegaan?', herhaalt Horner de vraag van Formula1.com. 'Nee, dat is niet afgesproken of zo. We wilden het dit weekend gewoon proberen. Hij heeft geweldig gepresteerd. Alle credits gaan naar hem voor het afleveren van een zeer sterk weekend', complimenteert de 44-jarige Brit zijn coureur. (Foto: Red Bull Content Pool)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven