Like ons!
Update II | Verstappen ging 101 keer rond voor Pirelli

Formule 1

Update II | Verstappen ging 101 keer rond voor Pirelli

Pirelli zal na afloop van de Britse Grand Prix een bandentest doen met drie verschillende teams, meldt Formule 1-journalist Albert Fabrega op Twitter. De tests zullen op dinsdag en woensdag plaatsvinden, direct na het komende raceweekend.

Tijdens de test zal de focus van Pirelli, de bandenleverancier van de Formule 1, liggen op het verzamelen van data. De verwachting is dan ook dat er met nieuwe of aangepaste banden wordt gereden ten opzichte van het huidige seizoen. Red Bull, Haas en Williams zullen deelnemende teams zijn. 

Update I - Verstappen woensdag in actie

Tijdens de eerste testdag zijn er in totaal 252 ronden afgelegd, zo blijkt uit een persbericht van Pirelli. Op Silverstone was het net zoals afgelopen weekend droog. Voor Williams was Robert Kubica aanwezig, terwijl voor Haas F1 en Red Bull respectievelijk Romain Grosjean en Sebastien Buemi in actie kwamen.

Max Verstappen zal woensdag acte de présence geven op het Britse circuit. Kubica staat voor Williams ook ingepland voor de tweede testdag. Wie er in actie gaat komen voor Haas F1 is nog niet bekend. Dit alles meldt Verstappen.nl. (Foto: Red Bull Content Pool)

 

Update II - Verstappen ging 101 keer rond

Max Verstappen heeft 101 rondjes gereden woensdag op het circuit van Silverstone. Dat bericht Motorsport Italie. Robert Kubica, die voor Williams reed, heeft 83 rondjes gereden op het circuit waar afgelopen zondag de Grand Prix werd verreden. De heren hebben slicks voor 2019 van Pirelli getest.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven