Like ons!
Overzicht tijden Grand Prix van Duitsland

Formule 1

Overzicht tijden Grand Prix van Duitsland

Na het afwerken van de Triple-Header hebben de teams uit de koningsklasse van de autosport een weekje rust. In het weekend van 20-22 juli moeten de Formule 1-coureurs echter weer aan de bak, want dan zal het Formule 1-circus afreizen naar Duitsland. Kan Max Verstappen zich op Hockenheim revancheren voor zijn uitvalbeurt in Groot-Brittannië.

Op Silverstone kwam het Red Bull van Verstappen en Daniel Ricciardo veel motorvermogen tekort, waardoor het zowel in de kwalificatie als race vrij kansloos was. Op het Duitse asfalt gaat de hoeveelheid PK's waarschijnlijk ook een grote rol spelen, wat maakt dat de twintigjarige Limburger niet positief gestemd is.

Mercedes en Ferrari vrezen de rechte stukken echter een stuk minder en zullen naar verluidt dan ook de twee teams zijn die zullen gaan vechten om de overwinning, maar mogelijk weet Red Bull te verrassen. Voor Ricciardo lijkt de winst echter overigens sowieso uitgesloten, omdat hij naar alle waarschijnlijkheid achteraan zal starten door gridstraffen vanwege het vervangen van motorcomponenten. (Foto: Red Bull Content Pool)

Overzicht tijden Grand Prix van Duitsland 2018
Vrijdag 20 juli:

Eerste vrije training
11.00 - 12.30 uur Nederlandse tijd

Tweede vrije training
15.00 - 16.30 uur Nederlandse tijd

Zaterdag 21 juli:

Derde vrije training
12.00 - 13.00 uur Nederlandse tijd

Kwalificatie
15.00 - 16.30 uur Nederlandse tijd

Zondag 22 juli:

Race
15.10 uur Nederlandse tijd

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven