Like ons!
Ondertussen in de F1 | Hamilton herdenkt Nelson Mandela

Formule 1

Ondertussen in de F1 | Hamilton herdenkt Nelson Mandela

Tussen al het belangrijke nieuws en vanwege de nieuwe 'vrijheden' die de Formule 1-teams sinds het vertrek van Bernie Ecclestone hebben inzake posts op social media kun je in aanloop naar of tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houd je in de nieuwe rubriek 'Ondertussen in ....' op de hoogte van de zin en onzin uit de paddock en rondom het circuit.

Hamilton herdenkt Nelson Mandela

18 juli 2018 zou Nelson Mandela 100 jaar oud zijn geworden. De anti-apartheidsstrijder en politicus overleed echter eind 2013, maar Lewis Hamilton, die de Zuid-Afrikaan ooit heeft mogen ontmoeten, staat woensdag wel even bij stil bij de verjaardig van Mandela.

 

I remember walking into this room and seeing you sitting there, the Aura in the room was so overwhelming, you sat there with such a warm smile on your face even though you’d done this a million times. Still, the time you took to bless my life, lift my spirit and inspire me to be where I am today I will always be grateful for Madiba. You are the true King, a hero to so many of us. What you endured I can never imagine however what you projected to the world after and still to this day will never be forgotten. Today is your 100 Birthday, wish I could see you again but you are in my heart always and thinking of you on this day. #king #madiba #determination #inspiration #perseverance #prosperity #leadership #icon

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op

Kamphues treft F1 safety car in zijn voortuin

Rob Kamphues loopt niets vermoedend zijn voordeur uit. Tussen alle voertuigen die geparkeerd staan op de parkeerplaats bij zijn huis treft de presentator van Formule 1 Café wel een heel bijzondere auto aan. (Foto: Instagram Rob Kamphues)

 

What do we have here? F1 safetycar in my front garden!

Een bericht gedeeld door Rob Kamphues (@robbygk) op

Verstappen pakt de fiets

Max Verstappen heeft nadat hij maandag had getraind op het balkon van zijn appartement in Monaco, dinsdag de fiets gepakt om in de omgeving van zijn woonplaats te gaan fietsen. De Nederlander raakte echter de weg kwijt.


Renault vraagt motorconcept Mercedes

Klantenteams Force India en Williams maakten tijdens de vorige Grand Prix een grapje via Twitter met motorleverancier Mercedes. Het begin van de conversatie ging over wat er die avond op het menu stond om te eten, maar vervolgens kwam ook Renault mengen, nadat Mercedes aan haar klanten had gevraagd een technische vraag te stellen. De Franse motorleverancier vroeg om het motorconcept, maar dat vond de Duitse renstal iets te ingewikkeld om door te geven.

Verstappen in training

Max Verstappen is in volle training in aanloop naar de Grand Prix van Duitsland. Dat doet de Red Bull-coureur in Monaco samen met zijn performance coach Jake Aliker. Het is al langer bekend dat de twee mannen het erg goed met elkaar vinden en dat benadrukt Verstappen dan ook op zijn Instagram.

 

Having fun with @jake_forceandgrace #keeppushing

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

RB8 maakt donuts

Patrick Friesacher besluit bij het aankomen in de Assembly Area op Goodwood een paar donuts te maken voordat hij richting de heuvels vertrekt. Gave beelden die hieronder te bekijken zijn.

Friesacher in de RB8

Patrick Friesacher rijdt maandag in een RB8 op Goodwood. Gooi je boxen open en geniet.

Gasly trots op WK-winnaar Frankrijk

Pierre Gasly heeft zondagavond de WK-winst van Frankrijk gevierd. De Fransman is de straten opgegaan om de overwinning van Les Bleus te vieren. Ook Romain Grosjean en Esteban Ocon zijn trots op hun land.

 

MAGIQUE ???????????? BRAVOOOOO @equipedefrance ???? #ChampionduMonde #FiersdetreBleus

Een bericht gedeeld door Pierre Gasly ???????? (@pierregasly) op

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven