Like ons!
Abiteboul voert de druk op: 'We kunnen niet eeuwig op besluit Ricciardo wachten'

Formule 1

Abiteboul voert de druk op: 'We kunnen niet eeuwig op besluit Ricciardo wachten'

De rijdersmarkt zit vast en Christian Horner legde onlangs al uit waarom. Lewis Hamilton moet eerst bijtekenen bij Mercedes, alvorens Daniel Ricciardo zijn contract gaat verlengen bij Red Bull en daarna kan Carlos Sainz een handtekening zetten bij Renault.

Cyril Abiteboul, de sportief directeur van Renault, zit daarom in een situatie dat hij opnieuw moet wachten op Red Bull. De keuze voor het besluit van de motor van 2019 duurde hem ook al te lang. Nu begint Abiteboul, die in juni nog zei dat er genoeg tijd was, zijn geduld ook in deze zaak te verliezen.

'We zullen niet voor eeuwig wachten op het besluit van Ricciardo', citeert L'Equipe hem. 'Of we sluiten op korte termijn de deal met Carlos, of we gaan op zoek naar alternatieven', probeert de chef de druk op te voeren op het Oostenrijkse team.

Sainz heeft ondertussen nog steeds contact met Red Bull, maar niet over zijn toekomst. 'Mijn relatie met Helmut en Christian is nog steeds close, maar met betrekking tot mijn toekomst, worden er geen gesprekken gevoerd', zegt de Spanjaard tegen Motorsport-magazin.com. (foto: Renault F1)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven